Even voorstellen:

Triple €nergy in de huidige vorm is een éénmanszaak, met als eigenaar Aart de Haan waarbij  consulente Jacolien van Goor , de particuliere -en de MKB markt verkent. Tevens is een goede samenwerking met Installatiebedrijf Stärke te Balkbrug, die voor een gedegen aanvulling zorgt bij elk project. 

Waar staan wij voor:

One stop partner in rendement van zonne-energie.

Triple €nergy is uw "one stop" partner in het behalen van rendement uit (gratis) zonne-energie. Op basis van uw wensen en mogelijkheden ter plaatse zorgen wij voor een forse energie besparing, of een nihil energierekening met een combinatie van energieopwekkende -en energie besparende technieken; zonne-energie, LED-verlichting en infrarood warmte.

Maatwerk advies in totale energiebesparing.

De adviseurs van Triple €nergy staan bekend om de persoonlijke aanpak met een advies wat past bij uw situatie en uw wensen.

 

Professionele partner voor de zakelijke (groot) energieverbruiker.

U als zakelijke energieverbruiker wil maximaal rendement halen uit een investering. De zon biedt een onderneming een enorm potentieel. Wij zorgen dat u het maximale rendement behaald op basis van wat u wenst te investeren en wat uw wensen zijn. Uw investering zal minimaal 8% rendement opleveren.

Expertise.

Triple €nergy investeert continue tijd in het volgen van ontwikkelingen in de markt, zodat we u te allen tijde van de nieuwste technieken in energiebesparing en energieopwekking kunnen voorzien en daarmee ook het maximale rendement van uw zuurverdiende euro. We werken samen met grote partijen, zoals Solergy,VDH Solar en Qskomera, welke Solarsystemen hebben geplaatst die in omvang in de top 10 van Nederland behoren. Zie voor deze top 10: (Klik op link) >>>>>>>>>>>>>>>>>Pv panelen van "Tier 1" fabrikanten met bewezen rendement.

De Pv panelen die wij voeren zijn van gerenommeerde zgn "Tier 1" fabrikanten. Dat houdt in dat ze langer dan 5 jaar ervaring hebben in het produceren van zonnepanelen, minimaal 1 GW aan PV panelen hebben geproduceerd en ook een groot deel van de inkomsten besteden aan R&D. Zodoende hebben deze merken zich bewezen. We plaatsen  Pv panelen  die worden  ingezet in projecten die behoren tot de top 10 van de wereld.; (Klik op link)>>>>>>>>>>>

 

Helder,volledig ontzorgd en zonder verrassingen achteraf.

Een projectvoorstel is altijd kort en bondig zonder kleine lettertjes en zonder verrassingen achteraf. Triple €nergy regelt alles volledig van a tot z.
Van advies in wat een prospect echt nodig heeft, de mogelijkheden passend bij uw budget, uw persoonlijke wensen, hulp bij financiering en subsidieaanvraag, rendements berekeningen , BTW teruggave en volledige "turn-key"oplevering van een project.

 

Het Triple €nergy team:

Het totale team bestaat uit 2 personen en een montage team

1) Aart de Haan, eigenaar,adviseur, acquisiteur, mede verantwoordelijk voor installaties & montagewerk.

 

2) Jacolien van Goor, consulente en acquisiteur.

Locatie: Schubertstraat 31 te Dedemsvaart


Op 1 oktober 2015 is Triple €nergy verhuisd, naar  de Schubertstraat 31 te Dedemsvaart. Wij komen u graag bezoeken voor een geheel vrijblijvend bezoek teneinde u te informeren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Uiteraard beseffen wij ons dat het aanschaffen van een zonne-systeem een behoorlijke investering is, zodat wij voor elke klant maatwerk kunnen adviseren. 

 

Triple by night
Renault Trafic
Renault Trafic
Renault Trafic
Renault Trafic
De nieuwe locatie (Julianastraat 26)
showroom
Showrooom
showroom/kantoor
Voor de zaak
Jacolien & Aart
Jacolien & Aart in showroom

   

Meer informatie?

Geen dak is gelijk. Uw dak is maatwerk.

Neem contact op


Mocht U na het zien van onze website interesse hebben of informatie willen over zonnesystemen,
neem dan contact met ons op en er wordt zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt.